Турция Ранни записвания 2022


Общо: 29 хотела .    Показани 1 - 8 виж всички

Търсене на хотел

Не е това, което търсите? Потърсете отново

Турция ранни записвания 2022 г резервирай с отстъпки до 30 % и депозит 50 лв

Република Турция , е държава, чиято територия е почти изцяло разположена в Азия (97%), а останалите 3% – на Балканския полуостров в Югоизточна Европа, но повече от 20% от населението ѝ живее на Балканския полуостров. Граничи на изток с Грузия, Армения, Азербайджан и Иран; на юг – с Ирак иСирия; на запад – с Егейско море и островите в него, Гърция и България.

Разположението на Турция между Европа и Азия я прави страна от особено геостратегическо значение.
Турция притежава прекрасни курорти на Егейското си крайбрежие като най близките до България са Айвалък,Кушадасъ и Дидим. Всяка година се отварят нови луксозни хотели с високо качество на обслужване и все повече са предпочитани за почивка от нашите туристи.

Ниските цени за почивки в Турция и същевременно лукса и високото качество са без аналог на нашия пазар. Много добре са развити и курортите Бодрум,Мармарис и Анталия и са чудесен избор за почивка.

На територията на днешна Турция се намират три от седемте чудеса на древния свят. Много са и древните градове разположени в бизост до днешните курорти като Ефес,Милет,Сиде и др които може да посетите.
И ако не сте опитали баклава не сте били в Турция както и много други местни специалитети.
В Турция може да отидете не само на почивка, може на пазар до Одрин,за няколко дни до Истанбул както и да летите с балон до Кападокия има много възможности за пътуване което няма да забравите.

Зареждане на карта
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Местоположение Цял екран
There are no available tour for this location, time and/or date you selected.

    Общо: Няма открити екскурзии.    виж всички

    Търсене за екскурзия

    Не е това, което търсите? Потърсете отново