почивка Занзибар Karafuu Beach Hotel 5*

Без оценка от 0 мнения
0/5
100% от оставените мнения

Почивка Занзибар Karafuu Beach Hotel 5* 

От древните времена на Марко Поло и Ибн Батута до по-новите проучвания на Ливингстън, Бъртън и Спике, Занзибар винаги е бил екзотичната врата, инкрустирана от тайнствен свят, очарователен и богат на приключения.

Спиращи дъха гледки. Звуците, цветовете и вкусовете събуждат емоции, скрити в дълбочината на душата, които ще ви насочат към откриването на кътче от запазен свят.

Между арабската култура, персийската и банту, обогатена от занаятите, които винаги са били обвързани с Европа, Индия и Китай.

Пътуването никога не е проста ваканция. Това е приключение в топлия Индийски океан, незаличим спомен, неповторимо преживяване, поне докато се върнете и това ще се случи, можете да бъдете сигурни.

Тук се ражда изкуството да пътуваш

Karafuu Beach Hotel 5*

е разположен на усамотен участък от бял прахообразен пясък и разкошна тропическа градина на източния бряг на острова, само на 50 минути път с кола от летището.

Karafuu е единственият хотел, където можете да се насладите на комфортно плуване в океана при отлив. 200-метрова пътека пред хотела ви води от плажа до гигантски естествен плувен басейн.

Независимо дали се отпускате на шезлонг, потапяте се в кристално чистите води на Индийския океан или се наслаждавате на лунна разходка из безкрайни палмови горички, Karafuu Beach Resort and Spa ще предефинира лукса за вас.

Басейн
Интернет
Мини бар
Паркинг
Ресторант
Сауна
Собствен плаж
СПА

All Inclusive
Закуска и вечеря

до 13 години

Отиване 12:00 pm
Завръщане 12:00 pm

Оценка по точки

0/5
Без оценка
базирано на 0 мнения

Вашата цялостна оценка

Отлично
0
Много добре
0
Добро
0
Лошо
0
Ужасно
0

Вашето обобщение

0 мнения за този хотел - Showing 1 to 0

Напиши твоето мнение

avg 380 /night

Предложение на:

Misys Travel

Member Since 2023