почивка в Коста Рика

почивка коста рика

ПОЧИВКА В КОСТА РИКА 

Коста Рика е една от най -биоразнообразните страни в света. Нейната дива природна среда е лесно достъпна за любопитния посетител. Коста Рика е безопасен рай. За разлика от други страни, Коста Рика се радва на много стабилен политически климат и икономическо развитие и предоставя на посетителите си спокойна обстановка за престоя им. Това е една от малкото държави в света без армия.

Коста Рика предлага перфектната комбинация от релакс, приключения, култура, изискана кухня и дивата природа. Тук ще намирите  приключенски рай, разположен в най -красивата природна и безопасна среда. Коста Рика  е и дом на четири обекта на световното наследство,сертифицирани от ЮНЕСКО.

Това е едно от най – уникалните места в света – вулкани,водопади,тропически гори с изумителни обитатели и прекрасни плажове.

Елате с нас на това приключение.

19.11.2021 – 27.11.2021

Цена на човек в двойна стая – 3250 лв за резервации до 30.09 !

 

1 ден Полет от София през Истанбул за Сан Хосе.

2 ден Пристигане в Сан Хосе, посрещане и трансфер до хотел Park Inn By Radisson 4*

3 ден Закуска.Опция – целодневен тур до вулкана Аренал.Ще тръгнем рано сутринта към вулкана Аренал като по пътя ще спрем в плантация за кафе където ще опитаме костариканското кафе с местни закуски.След това ще спрем на водопада Сан Фернандо, където ще направим страхотни снимки.Тук ще имаме възможност да видим много екзотичти птици от които редкия смарагдов тукан.Около обяд ще стигнем в Аренал където ще обядваме и ще можем да направим снимки на вулкана.Следобед ще се отпуснем в топлите минерални води на Paradise Hot Springs за няколко часа заобиколени от красиви буйни тропически градини.Вечерта ще се върнем в нашият хотел в Сан Хосе.

4 ден След закуска ще отпътуваме към красивите плажове на Гуанакасте за вашата почивка в Коста Рика.Ще се настаним в нашият хотел Occidental Tamarindo за престя.Вечеря и нощувка.

5 ден –  8 ден

Време за плаж и релакс на база ол инклузив в хотел Occidental Tamarindo 5 *

Опция – целодневен тур до Национален парк вулкан Тенорио.На този тур ще се насладите на буйни тропически джунгли пълни с диви животни,където ще видите сладките ленивци емблематични за Коста Рика,маймуни,тукани и много други.Обяд с местни специалитети.Следобед ще имате възможност да плувате и се снимате под красивия водопад “Llanos del Cortes Waterfall” Късния следобед завръщане в хотела.

9 ден След закуска трансфер до Сан Хосе за обратен полет

10 ден Пристигаме в София

Цената включва :

самолетни билети София – Сан Хосе – София

2 нощувки със закуска в Сан Хосе хотел

5 нощувки ол инклузив в Тамариндо хотел

всички трансфери

застраховка Отмяна на пътуване с риск Covid – 19

Цената не включа :

други ханения и напитки извън програмата

целодневен тур до вулкана Аренал – 135 $ с обяд

целодневен тур до Национален парк вулкан Тенорио – 130 $ с обяд

Информация

Към момента не се изисква документ за ваксина или тест за влизане в Коста Рика

също така авиокомпания Turkish airlines не изисква документ за ваксина или тес при транзитни пътувания