почивки на Малдиви

почивки на малдиви

Общо: 9 хотела .    Показани 1 - 8 виж всички

Търсене на хотел

Не е това, което търсите? Потърсете отново

Почивки Малдиви е една от най-желаните романтични и екзотични почивки

Ние се стремим  да направим вашите почивки на Малдивите  изключителни. Нашата цел е да ви помогнем при изготвянето на вашия перфектен план за почивка, като ви улесним с редица луксозни курорти за най-добрите предложения. Те се преглеждат и подбират от нас само за да сте сигурни, че ще побучите най-доброто от вашата тропическа ваканция.

Малдивският архипелаг се състои от 26 атола, обединяващи 1190 коралови острова. Те се простират на територия от 90 000 квадратни километра, което прави Малдивите една от най-разкъсаните и разпръснати на голяма територия държави в света. Състои се коралови рифове и пясъчни ивици по продължението на 960 км дълга подводна планинска верига, издигаща се от дълбините на Индийския океан.

Само 203 острова са обитаеми, най-големият от които – Мале, където се намира и единственият град и единственото пристанище – едноименната столица. Повечето острови са обкръжени от коралови рифове. Всеки атол има средно по 5 до 10 населени острова и 20 до 60 ненаселени. Малдивите са и най-ниската държава в света – най-високата точка на територията ѝ достига едва 2,3 метра. На някои острови обаче има дюни, които достигат 3 метра височина.

Вие избирате датите на които искате да пътувате и хотела и ние ще ви предложим най-добрата цена за редовни полети с авиолинии като Qatar airlines , Flydubai, Emirates и много други с доказано добри самолети оборудвани с висококачествени филтри за пречисване на въздуха,кетъринг на високо ниво както и избор на класа в която да пътувате.

Всички цени които сме побликували не включват самолетни билети !

 

Зареждане на карта
View
Normal Midnight Family Fest Open dark Riverside Ozan
Местоположение Цял екран
There are no available tour for this location, time and/or date you selected.

    Общо: Няма открити екскурзии.    виж всички

    Търсене за екскурзия

    Не е това, което търсите? Потърсете отново