Bomo club Tosca Beach 4*

Без оценка от 0 мнения
0/5
100% от оставените мнения

Моля за друг тип настаняване направете запитване !

Помивка Гърция – Кавала

Хотел Bomo Club Tosca Beach разполага с обширна територия, малка борова гора, частен пясъчен плаж, комфортни стаи, ресторанти, бар, детски клуб, интернет, висококачествено обслужване.Намира се в туристическа зона на Кавала, на 1 километър от село Палио (с много магазини, таверни, барове и ресторанти), на 6 километра от град Кавала с множество магазини и таверни, на 40 километра от летище „Мегас Александрос“ в Кавала, на 160 километра от летище “ Македония“, Солун.
Хотелът се състои от ниски сгради на близко разстояние от плажа, разпръснати в малка борова гора и терасирани на склона всичките с прекрасен изглед към морето. Централна сграда с ресторант, рецепция и 18 бунгала. Подходящ е за тиха семейна почивка и е напълно обновен през 2016 година.Има обслужване на високо ниво и е предпочитан от много клиенти които почиват в него всяко лято.Поради малкия му капацитет от стаи бързо се продава още при ранни резервации и ако сте го избрали за следващата си почивка ви съветваме да направите резервацията си възможно най рано.
Този хотел е чудесен избор за почивка поради близкото му разположение а също и възможността за множество кратки екскурзии в околността.

Интернет
Мини бар
Паркинг
Ресторант
Собствен плаж

ULI - ултра ол инклузив

до 11 години

Гърция

Отиване 15:00 pm
Завръщане 12:00 pm

Оценка по точки

0/5
Без оценка
базирано на 0 мнения

Вашата цялостна оценка

Отлично
0
Много добре
0
Добро
0
Лошо
0
Ужасно
0

Вашето обобщение

0 мнения за този хотел - Showing 1 to 0

Напиши твоето мнение

avg 93 /night

Предложение на:

Misys Travel

Member Since 2023

Информация за контакт

Сайт

http://www.bomohotels.com/